Øvrige blomster

Sorter efter
Resultater 1 - 8 ud af 8
2908-brudeslor-primafro

Brudeslør

Pris 7.50 DKK.

Etårig. Får et væld af små, hvide blomster på lange slanke stilke. Passer fint ind i blomsterbedet eller i krukker, hvor planten både skaber fylde og en yndefuld lethed. Skøn i buketter og velegnet til tørring.

Produktdetaljer

brudeslor-blomst

Brudeslør

Pris 5.00 DKK.

Sød og spæd sommerblomst. Planten breder sig med små blade på tynde stilke, hvilket gør den meget yndefuld at se på. De hvide blomster er små og passer fint i bed eller potte. Kan også plukkes og bruges i sommerbuketter.

Produktdetaljer

1679-edderkoppeplante-blanding-spider-cleome-spinosa

Edderkoppeplante, blanding, Spider

Pris 11.00 DKK.

Etårig. Særpræget, attraktiv, florlet blanding, som får lilla og hvide blomster. Blomsterne er store og dufter. Blomstrer længe. Friskt lysegrønt bladværk. Navnet stammer fra de lange støvdragere, som vokser ud over kronbladene og minder om edderkoppeben.

Produktdetaljer

hjulkrone

Hjulkrone

Pris 15.00 DKK.

Smukt blomstrende plante med anvendelige blade og blomster. Begge dele kan spises og har en mild agurkesmag. Blomsterne anvendes til dekoration af salater, smørrebrød og i drinks. De kan kandiseres eller indfryses i isterninger. Bladene er ru og anvendes spæde i salater. Frøsår let sig selv og bliver på den måde flerårig i haven. Giv den sit eget hjørne. Den kvæler let andre planter.

Produktdetaljer

judaspenge5

Judaspenge

Pris 5.00 DKK.

En morsom og dekorativ toårig evighedsblomst. Man sår og planter ud det første år, andet år får man om sommeren duftende violette blomster, der efterfølges af de sølvskinnende frøkapsler. Høstes når hele planten er visnet.

Produktdetaljer

683175_judaspenge

Judaspenge Lunaria biennis

Pris 5.00 DKK.

Smuk plante med rødlilla blomster, som lyser op i bedet. Egner sig til snit med de grønne flade frøkapsler. Hen på efteråret tørrer frøkapslerne ud og "sølvpengene" inde i frøkapslen kan frigøres fra frø m.v. Så om efteråret for tidlig blomstring.

Produktdetaljer

683328_moskus_katost

Moskus-katost, Appleblossom

Pris 5.00 DKK.

Velduftende, sød, rosa staude med smukt "indskårne" blade. Blomstrer allerede det første år, men nogle år blomstrer den så meget, at den tappes helt for energi og dør.

Produktdetaljer

683359_moskus_katost

Moskus-katost, White Perfection

Pris 5.00 DKK.

Et smukt levn fra de gamle bondehaver. Moskuskatost blomsterne kan spises og bierne er også vilde med dem. Moskuskatost dufter fint af moskus. Blomstre allerede det første år den sås.

Produktdetaljer

 

                           

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom