fresno-chili

Fresno

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 20 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Fresno
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: Fresno chilien er navngivet efter Fresno Californien. Frugten ligner meget en Jalapeno både i udseende og brug, Chilierne vender opad på planten, og er 6 cm lange og lys grøn til dyb rød, og kødet er medium tykt. Til sammenligning med Jalapeno er Fresno chilifrugterne en smule stærkere, og så er de mindre kødfulde og har tyndere skin, hvilket gør dem særdeles velegnede til brug i salater, salsa og som syltede. Fresno chili pebre anvendes kun frisk da de ikke tørrer så godt pga. tykkelsen. Planterne er produktive og bliver op til 75 cm høje. De er velegnede til dyrkning i krukker på en varm terrasse, vindueskarm eller altan. Planten er kuldeskær, så pas på med de lave temperature. Da chilien ikke er egnet til tørring, benyttes den frisk i madlavningen. Den er god i salsa, men bliver ofte syltet når den er grøn, eller velegnet til frysning efter modning. Planten er hjemme hørerende i Californien, Mexico og syd-vest Amerika samt i Caribien.


Scoville units: 2.500-8.000

Høst: 90-100 dage efter såning

Såvejledning: Forkultiveres inde fra februar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 60 cm. Rækkeafstand: 60 cm. Højde: 60-100 cm.

Udplantning:
Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på terrasse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Oprindelse: Californien

 

                           

Kontakt Danafrø

Lukket i Julen 2017. Indtil 03 Jan 2018

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom