jubilee-vandmelon

Jubilee

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 8 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Jubilee.
Latinsk Navn: Citrullus lanatus.

Beskrivelse: Jubilee vandmelon planten producerer et fremragende udbytter af gennemsnitligt 6 til 8 kg meloner. Frugterne er lange og brede med afrundede ender. Farven er mørkegrøn med striber. Denne vandmelon har lyst rødt kød, der er meget sød og kan prale et højt sukkerindhold. Melonen Kan dyrkes udenfor på en varm, beskyttet og solrigt sted, men for den bedste udnyttelse dyrkes de under glas.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Så i april til maj. Fyld en potte med 2/3 gødet blomsterjord og resten såjord. Så 1 frø i hver potte i den fugtede såjord. Jorden holdes fugtigt og varmt 24-28°C til spiring, efter spiring stilles planterne lyst og ved normal stuetemperatur. Vandes og gødes jævnligt.

Spiretid: 7-14 dage.

Spiretemperatur: 24-28°C.

Udplantning: Juni.

Planteafstand cm: 60. Rækkeafstand cm: 100. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt, dyrkes i drivhus eller drivbænk.

Høst: Modne efter ca. 95 dage under varme forhold. Ved høst tid, bank på vandmelon med dine knoer, hvis den lyder hult, er den moden.

Dyrkningsråd: Planten er meget lys-, vand-, nærings- og varmekrævende. Placeres solrigt i porøs, nærings- og humusrig jord. Tåler ikke tørke. Befrugt hunblomsterne, de blomster som er opsvulmede. Tag pollen fra hanblomsterne med en pensel og bestøv hunblomsterne med det. Når 2-4 meloner er begyndt at udvikle sig fjern da resten af blomsterne for at sikre optimal vækst.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

                           

Kontakt Danafrø

Lukket i Julen 2017. Indtil 03 Jan 2018

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom