koriander

 

Koriander (Coriandrum sativum), også kendt som kinesisk persille, er en årlig urt af skærmplantefamilien. Koriander er hjemmehørende i Sydeuropa og Nordafrika til det sydvestlige Asien. Hele planten er spiselig, men de friske blade og de tørrede frø er mest almindeligt anvendte i madlavning. Koriander er almindelig i det sydlige Asien, Mellemøsten, Centralasien, Middelhavet, indisk, Latinamerika, portugisisk, kinesisk, afrikansk, og skandinaviske køkken.

Koriander

Sorter efter
Resultater 1 - 3 ud af 3
koriander

Alm. Koriander

Pris 15.00 DKK.

Storpak: 3g (ca. 330 frø).
Koriander, "Coiandrum sativum", er en etårig krydderurt, som er kendetegnet ved en helt særlig duft og smag. Urten har en ranglet vækst med mørkegrønne blade. Blade, såvel som frø, bruges i madlavning. Bladene har en let besk smag, men frøene har en citrusagtig smag. Både blade og frø bruges meget i det asiatiske køkken, for eksempel i supper og brød. Desuden indgår stødte korianderfrø i krydderiblandingen, karry.

Produktdetaljer

green-aroma-koriander

Green Aroma

Pris 12.50 DKK.

En etårig krydderurt med aromatiske blade. Plantens knuste frø bliver flittigt brugt i madlavningen, blandt andet bruges den i kød- og grøntsagsretter, supper samt forskellige orientalske retter.

Produktdetaljer

1109_koriander-marino

Koriander, Marino

Pris 12.00 DKK.

Meget aromatisk. De friske blade anvendes som en kraftig, pikant krydderurt i orientalske, eksotiske retter. Frøene kan høstes, tørres og anvendes om krydderi i maden.

Produktdetaljer

 

                      

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom