Øvrige blomster

Sorter efter
Resultater 1 - 4 ud af 4
2908-brudeslor-primafro

Brudeslør

Pris 7.50 DKK.

Etårig. Får et væld af små, hvide blomster på lange slanke stilke. Passer fint ind i blomsterbedet eller i krukker, hvor planten både skaber fylde og en yndefuld lethed. Skøn i buketter og velegnet til tørring.

Produktdetaljer

1679-edderkoppeplante-blanding-spider-cleome-spinosa

Edderkoppeplante, blanding, Spider

Pris 12.00 DKK.

Etårig. Særpræget, attraktiv, florlet blanding, som får lilla og hvide blomster. Blomsterne er store og dufter. Blomstrer længe. Friskt lysegrønt bladværk. Navnet stammer fra de lange støvdragere, som vokser ud over kronbladene og minder om edderkoppeben.

Produktdetaljer

hjulkrone

Hjulkrone

Pris 15.00 DKK.

Smukt blomstrende plante med anvendelige blade og blomster. Begge dele kan spises og har en mild agurkesmag. Blomsterne anvendes til dekoration af salater, smørrebrød og i drinks. De kan kandiseres eller indfryses i isterninger. Bladene er ru og anvendes spæde i salater. Frøsår let sig selv og bliver på den måde flerårig i haven. Giv den sit eget hjørne. Den kvæler let andre planter.

Produktdetaljer

1868

Okseøje, blanding

Pris 12.00 DKK.

Får enkelte blomster i farverne hvid, orange og rød med en mørk midte. Blomstrer villigt. Visne blomster fjernes løbende, da det vil fremme blomstringen. Placeres solrigt i grupper eller i rækker. Trives i almindelig, porøs jord. Det er vigtigt, at frøene ikke sås dybere end angivet nederst på posen. Efter såning holdes jorden fugtig, indtil spiringen er godt i gang.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom