Der gøres opmærksom på at produkt billederne ikke er frø poser.

Agurker

Sorter efter
Resultater 1 - 9 ud af 9
armenian-yard-long-agurk

Armenian Yard Long

Pris 17.50 DKK.

Mindst 10 frø.
Planten producerer agurker med en mild smag, og frugterne er lyse grønne, og stærkt ribbede. Frugterne kan vokse op til 60-90 cm lange, men har den bedste smag ved 30-45 cm.

Produktdetaljer

beit-alpha-f1-agurk

Beit Alpha F1, Skoleagurk

Pris 17.50 DKK.

Beit Alpha er en lille sød og saftig salatagurk, som populært bruges som skoleagurk. Agurkerne bliver op til 25 cm, men høstes når de er 10-15 cm lange. Beit Alpha har tynd og glat skind, og meget få kerner.

Produktdetaljer

crystal-lemon-agurk

Crystal Lemon

Pris 15.00 DKK.

Den ligner en citron. Den er let at fordøje, og planten producerer Runde 5 til 7 cm tykke frugter der er lyse gule, når de er modne er de med ren hvid kød. En god skære og syltet agurk med en behagelig, og meget mild smag som aldrig er bitter.

Produktdetaljer

agurk-fatum-asieagurk-frilandsagurk

Fatum, Asie Agurk

Pris 12.00 DKK.

Asieagurk. Denne sort er en vidunderlig asieagurk med meget store, cylindriske, grønne frugter, som er ca. 40 cm lange og 10-12 cm tykke. Frugtkødet er hvidt og fast, kernehuset lille. Planterne er kraftigt voksende og meget udbytterige.

Produktdetaljer

gherkin-national-agurk

Gherkin National, Pickles Agurk

Pris 10.00 DKK.

Gherkin 'National er en meget hurtigt voksende sort vil producere en masse af små agurker der kan plukkes og spises på normal vis, eller som navnet antyder det bruges som syltede/pickles. Denne sort er egnet til udendørs dyrkning, eller i drivhus.

Produktdetaljer

agurk-libelle-f1-drueagurk-frilandsagurk

Libelle F1, Drue Agurk

Pris 12.00 DKK.

Drueagurk. Velegnet som sylte- og lageagurk. Meget modstandsdygtig. Frugterne er slanke, mørkegrønne og har let nopret skal. Velegnet til dyrkning på friland.

Produktdetaljer

marketmore-76-agurk

Marketmore 76, Salat Agurk

Pris 15.00 DKK.

Marketmore 76 er en gammel og stadig populær hjemmedyrkningssort. Agurkerne bliver 20 til 24 cm lange og slanke med afrundet spids, frugterne er ensartede mørkegrønne og skinnende. Agurkekødet har en sød og mild smag. Agurkerne bruges friske i salater mm.

Produktdetaljer

perfection-agurk

Perfection, Salat Agurk

Pris 15.00 DKK.

Denne sort er perfekte og nemme at dyrke, deraf navnet "Perfection". Oprindeligt blev den udviklet som en krydsning mellem en drivhus, og en udendørs agurk. Planterne er kraftige, hårdføre og meget produktive.

Produktdetaljer

white-wonder-agurk

White Wonder

Pris 15.00 DKK.

White wonder eller også kaldet Bianco Lungo er en fantastisk udendørs Heirloom sort, som opstod i Amerika i 1893. Attraktive cremet-elfenben farvede agurker der bliver op til 17 cm. lange, med lækker hvid sprødt kød og en mild sød smag, Planten er pålidelig produceret i overflod af gode agurker

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom