armenian-yard-long-agurk

Armenian Yard Long

Pris
Pris 17.50 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Armenian Yard Long.
Latinsk Navn: Cucumis melo.

Beskrivelse: Dette er en facinerende fantastisk unik og usædvanlig agurke sort at dyrke, agurkerne kan blive helt op til næsten en meter lange. Planten producerer agurker med en mild smag, og frugterne er lyse grønne, og stærkt ribbede. Frugterne kan vokse op til 60-90 cm lange, men har den bedste smag ved 30-45 cm. Kødet er mere som en melon i konsistens og kan let fordøjes af dem, der har problemer med andre agurker. Planten kan blive op til 3 meter lang. Botanisk set er Armenian Yard Long ikke en agurk men en melon, den tilhører Cucumis melo og ikke Cucumis sativus. Den har mange ligheder med agurk, både hvad angår smag og udseende.

Forkultivering: Marts-april, 3-4 uger før udplantning i maj efter sidste frost. Så 1 frø i hver potte. Holdes fugtigt. Stilles varmt +24°C. Efter spiring stilles de lyst ved stuetemp.

Spiretid: 7-14 dage.

Spiretemperatur: +24°C.

Planteafstand cm: 50. Rækkeafstand cm: 50. Højde cm: 300. Sådybde cm: 2.

Såvejledning: Forkultivering.

Placering: Solrigt.

Høst: 50-75 dage efter spiring.

Egenskab: Resistant mod Mosaic Virus.

Dyrkningsråd: God i drivhus eller udendørs på beskyttede steder. Så inde og plant efterfølgende ud i drivhuset når faren for nattefrost er ovre, planten trives også på friland dog først senere. For at undgå bitterhed, holde planterne jævnt fugtig hele tiden.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom