crystal-lemon-agurk

Crystal Lemon

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 15 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Crystal Lemon.
Latinsk Navn: Cucumis sativus.

Beskrivelse: Dette er en gammel agurke sort der producerer runde 5 til 7 cm tykke frugter på størrelse med et æble der er citronformede og gule, når de er modne er de med ren hvid kød. En god skære og syltet agurk med en behagelig, og meget mild smag som aldrig er bitter. Agurke frugten er lækker og farverig, den bruges frisk i salater eller til pickles. Den er tørkeresistent, og planten er yderst produktiv. Undertiden kaldes den også Crystal Apple, dens oprindelse går tilbage til 1894 fra Indien og Kina.

Forkultivering: Marts-april, 3-4 uger før udplantning i maj efter sidste frost. Så 1 frø i hver potte. Holdes fugtigt. Stilles varmt +24°C. Efter spiring stilles de lyst ved stuetemp.

Spiretid: 14-20 dage.

Spiretemperatur: +24°C.

Planteafstand cm: 40. Rækkeafstand cm: 80. Sådybde cm: 1.

Såvejledning: Forkultivering.

Placering: Solrigt.

Høst: 60 dage efter spiring.

Egenskab: En god skære og syltet agurk med en behagelig, og meget mild smag som aldrig er bitter.

Dyrkningsråd: God i drivhus eller udendørs på beskyttede steder. Så inde og plant efterfølgende ud i drivhuset når faren for nattefrost er ovre, planten trives også på friland dog først senere.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom