perfection-agurk

Perfection, Salat Agurk

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 15 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Perfection.
Latinsk Navn: Cucumis sativus.

Beskrivelse: Denne sort er perfekte og nemme at dyrke, deraf navnet "Perfection". Oprindeligt blev den udviklet som en krydsning mellem en drivhus, og en udendørs agurk. Planterne er kraftige, hårdføre og meget produktive, de er velegnet til dyrkning udendørs eller i et drivhus. Agurkerne bliver op til 20-25cm i længden og har fremragende smag. Der er ikke behov for at klemme blomsterne af denne plante.

Forkultivering: Marts-april, 5 uger før udplantning i maj efter sidste frost. Så 1 frø i hver potte. Holdes fugtigt. Stilles varmt +24°C. Efter spiring stilles de lyst ved stuetemp.

Spiretid: 7-10 dage.

Spiretemperatur: +24°C.

Planteafstand cm: 45. Rækkeafstand cm: 90. Sådybde cm: 1-2.

Såvejledning: Forkultivering.

Placering: Solrigt.

Høst: 60 dage efter spiring.

Egenskab: Planterne er kraftige, hårdføre og meget produktive, de er velegnet til dyrkning udendørs eller i et drivhus. Der er ikke behov for at klemme han blomsterne af denne plante.

Dyrkningsråd: God i drivhus eller udendørs på beskyttede steder. Så inde og plant efterfølgende ud i drivhuset når faren for nattefrost er ovre, planten trives også på friland dog først senere. For at undgå bitterhed, holde planterne jævnt fugtig hele tiden.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom