anaheim-chili

Anaheim

Pris
Pris 10.00 DKK.
Mindst 15 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Anaheim
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: En Anaheim peber er en mild sort af chili peber. Navnet "Anaheim" stammer fra en bonde ved navn Emilio Ortega som bragte frøene til Anaheim, Californien, område i begyndelsen af 1900'erne. De kaldes også Californien chili eller Magdalena, og tørrede går de under navnet "Chile seco del Norte". Eftersom Anaheim peber oprindeligt stammer fra New Mexico, er de også nogle gange kendt som New Mexico peber. Derudover bliver de i New Mexico ofte blot kaldet "chili", fordi de er så udbredt som de er. Sorter af peber dyrket i New Mexico har tendens til at være stærkere end dem der dyrkes i Californien.Anaheims Chili "styrke" ligger typisk fra 500 til 2.500 på Scoville skalaen. Dog kan mange sorter der dyrkes i New Mexico nå 4.500 til 5.000 Scoville enheder. New Mexican sorten blev udviklet af Dr. Fabian Garcia for omkring 100 år siden. Disse sorter er "stærkere" end andre for at passe de smager af New mexicanere i deres traditionelle fødevarer. Chilier der dyrkes omkring byen Hatch markedsføres under navnet på byen og sælges ofte frisk-ristet i New Mexico og nabostater i det tidlige efterår. Denne chili bruges i mange mexicanske og New mexicanske retter.

 
Scoville units: 500-2.500

Høst: 70-90 dage efter såning

Såvejledning: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 60 cm. Rækkeafstand: 60 cm. Højde: 40-60 cm.

Udplantning: Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på teresse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Oprindelse: New Mexico

 

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom