ancho-grande-chilli

Ancho Grande

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Ancho Grande.
Latinsk Navn: Capsicum Annuum.
Oprindelse: Mexico.

Beskrivelse: Poblano chili peber er blevet brugt i det mexicanske køkken i årtier, da de er nemme at dyrke og tørre (de bliver så kaldes Ancho). Peberfrugterne er cirka 10 cm lange og ca 6 cm brede. I umodne stadium er de mørke grønne peber kaldet Poblano i Mexico. Når de modne til rød får de navnet Ancho, men når peber modnes til mørkebrun kaldes de Mulato. Planten bliver omkring 60-90 cm i høj. Og er en af de mest populære chili i Mexico. I Mexico de bruger Poblano til Chile rellenos (fyldt og stegt peber). Ancho er almindeligt anvendt i mole saucer. Ellers er den kendt for sin søde smag og milde styrke.  

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol.

Spiretid: 14-21 dage.

Spiretemperatur: 20-25°C.

Planteafstand cm: 60. Rækkeafstand cm: 75. Højde cm: 60-90. Sådybde cm: 0,5.

Placering: Solrigt.

Udplantning: Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på teresse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Scoville (styrke): 500-2500

Høst: Høst når frugterne har nået fuld størrelse og fuld farve.

Egenskab: Perfekt til stegning, fyldte, ristede eller de spises friske som en hel frugt, eller groft hakket og drysses på mad. Som tørrede er Ancho, ofte anvendt i chilipulver.

Dyrkningsråd: Dyrkes i drivhus eller udendørs på beskyttede steder. Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes jævnligt. Rusk let i blomsterklaserne for at fremmer frugtsætningen. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom