de-arbol-chili

De Arbol

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 12 frø
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Chile de Arbol
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: De Arbol er en kendt chili fra Chihuahua i Mexico "Chile De Arbol". Den er også kendt som "Bird's Beak Pepper". Navnet "De Arbol" betyder træ-lignende på spansk, og hentyder til de træ-agtige stilke der er at finde på disse chili. Planten er en meget kraftig plante der kan nå en højde på op til 120 cm i en sæson. De Arbol chilien er relateret til cayennepeber, men er en anelse mildere i styrken. Frugterne er delikate og smukke med deres klare røde farve. En tynd chilli der bliver op til ca. 10 cm lange mørkerøde frugter. Den kaldes også Cola de rata = rottehale. De bruges tit til salsa, men også til anden madlavning hvor der er behov for deres meget aromatisk "røgede" smag som i en meget god salsa, supper eller sauce. I Mexico bliver den ofte brugt til at lave kranse eller ristas med.


Scoville units: 15.000-30.000

Høst: 80-100 dage efter såning

Såvejledning: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 60 cm. Rækkeafstand: 80 cm. Højde: 80-120 cm.

Udplantning:
Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på terrasse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Oprindelse: Mexico

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom