habanero-chocolate-chili

Habanero Chocolate

Pris
Pris 20.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Habanero Chocolate
Sort: Capsicum Chinense

Beskrivelse: Denne Habanero Chokolade chili er en af de stærkeste chili-sorter i verdenen, Der er faktisk ikke mange chilier at finde, der er hottere end Habanero Chokolade. Da denne Habanero er en af de hotteste er den også en af de mest berømte chili i verden. den kendes også som Congo Black. Chili-frugten bliveer 4-6 cm lange og 3-5 cm brede, og med en tynd voksagtig hud. Den modner fra grøn til chokolade-brun. Planten vokser til 1 meters højde, men den vokser langsomt og skal derfor såes tidligt. Denne chili er en rigtig ekspert-chili som vi kun kan anbefale til folk som spiser meget stærk mad. Nybegyndere skal nok starte med de mildere sorter. Vær meget forsigtig ved håndtering af frøene og de indvendige dele af denne chili. Denne sort er fra Caribien, og den er en af hotteste og største af Habanero familien. Den er populær i det Caribiske køkken, hvor den anvendes til fremstilling af BBQ saucer, i chutneys, saucer og marinader og blander særligt godt i Salsas da den har en enestående rig, røget smag ulig nogen anden chilipeber. Denne chili er en sværvægter i smag, og langt mere krydret end en almindelig Habanero, med en styrke på 425.000 Scoville enheder i hver peber. Et must-have for chili hoveder!

 

ADVARSEL: Brug altid handsker når du håndterer chilifrugter af denne styrke.


Scoville units: 300.000-425.000

Høst: 100-120 dage efter såning

Såvejledning: Forkultiveres inde fra februar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 60cm. Rækkeafstand: 80 cm. Højde: 75-100 cm.

Udplantning:
Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på terrasse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

 

Oprindelse: Jamaica

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom