habanero-orange-chili

Habanero Orange

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 12 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Habanero Orange
Sort: Capsicum Chinense

Beskrivelse: Habanero er en af de hotteste og mest berømte chilis i verden. Når man spiser og ikke tænke for meget over de varme niveauer i Habanero Orange, vil du opdage en blomme-tomat æble-lignende smag. Denne ekstremt hotte chilipeber er populær i Mexico, Sydamerika og Caribien, og den er 40 gange stærkere end en Jalapeno. De modne frugter er orange, krøllede og nærmest firkantede. Bælgene er omkring 5 cm lange og 2,5 cm brede. Habanero Orange har brug for en lang vækstsæson for at danne modne frugter, og elsker varme. men den er værd at vente på. Planten bliver ca. 45-60 cm høj. Denne chili er en rigtig ekspert-chili som vi kun kan anbefale til folk som spiser meget stærk mad. Nybegyndere skal nok starte med mildere sorter. Vær meget forsigtig ved håndtering af frøene og de indvendige dele af denne chili. anvendes til stærke gryderetter.

 

ADVARSEL: Brug altid handsker når du håndterer chilifrugter af denne styrke.


Scoville units: 150.000-325.000

Høst: 90-100 dage efter såning

Såvejledning: Forkultiveres inde fra februar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 45-60 cm. Rækkeafstand: 60 cm. Højde: 45-60 cm.

Udplantning:
Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på terrasse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Oprindelse: Yucutan

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom