habanero-red-chili

Habanero Red

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 12 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Habanero Red
Sort: Capsicum Chinense

Beskrivelse: Habanero Red producere store mængder af lygte-formede rynkede chilifrugter. Frugten modnes fra lysegrøn til en skinnende rød. Den har en vækstsæson på 90-100 dage og elsker varme forhold. Bælgene er krøllede, 5 cm lange og 2,5 cm i diameter. Og planten er flerårig og giver som regel ikke så mange chili frugter det første år. Tag den ind inden frosten ødelægger den, og lad den overvintre indenfor. Den kommer højest sandsynlig til at se ret sølle ud i vinterens løb, men man kan nemt skære den tilbage, og der er en stor chance for at den begynder at skyder igen til foråret. Vær meget forsigtig ved håndtering af frøene og de indvendige dele af denne chili. Habanero chilipeber er den mest berømte chili peber i verden. Denne chili sort er ikke for sarte ganer, da den kan nå op til 325.000 Scoville enheder, hvilket gør den til en af de stærkeste chilier, der findes, 40 gange stærkere end en Jalapeno, og meget populær i Mexico, Sydamerika og Caribien.

 

ADVARSEL: Brug altid handsker når du håndterer chilifrugter af denne styrke.


Scoville units: 150.000-325.000

Høst: 90-100 dage efter såning

Såvejledning: Forkultiveres inde fra februar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 80 cm. Rækkeafstand: 80 cm. Højde: 60-90 cm.

Udplantning:
Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på terrasse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Oprindelse: Oprindelsen er ukendt, men sandsynligvis fra det tropiske Amerika.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom