jalapeno-orange-chili

Jalapeno Orange

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 12 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Jalapeno Orange
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: Orange udgave af den ekstreme populære Jalapeno. Jalapeno Orange er en meget energisk og dekorativ plante, og en meget nem chili sort at dyrke med forholdsvis milde frugter. Jalapeno er en af de mest kendte chili pebre der findes, og er yndet af mange kokke verdenen over for deres fremragende smag. Frugterne starter umodent som grønne, de modner til lyse orange, og ender til sidst op med en rød farve som fuldmodne. De bruges oftest i salater, salsa eller syltede. De er ret produktive planter der også er meget dekorative planter at have stående.


Scoville units: 2.500-8.000

Høst: 100 dage efter såning

Såvejledning: Forkultiveres inde fra februar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 60-80 cm. Rækkeafstand: 80 cm. Højde: 80-100 cm.

Udplantning:
Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på terrasse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.


Oprindelse: Mexico

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom