joe-e-parker-chilifro

Joe E Parker

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 12 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Joe E. Parker.
Latinsk Navn: Capsicum annuum.
Oprindelse: New Mexico.

Beskrivelse: Denne milde sort fra Mexico har en stor smag og kan bruges meget alsidig i køkkenet. I Mexico og USA er denne sort er meget populær og er almindeligt dyrkede. De 4 x 18 cm store bælg modnes fra grøn til en rig rød og har temmelig tykke frugt vægge. I Mexico spises de meste grønne, og i USA bliver de finthakkede til mange retter. De er på grund af deres mildhed god til at spise friske, samt til fyldning, stegning, grilning og meget andet madlavning.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol.

Spiretid: 14-21 dage.

Spiretemperatur: 20-25°C.

Planteafstand cm: 75. Rækkeafstand cm: 75. Højde cm: 60-70. Sådybde cm: 0,5-1.

Placering: Solrigt.

Udplantning: Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på teresse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Scoville (styrke): 800 -> 1500.

Høst: Ca. 95 dage efter såning, høst når frugterne har nået fuld størrelse og fuld farve.

Egenskab: Denne sort kan også meget velegnet at bruge til salsaer og dips da de lidt kødfulde, også meget velegnede til tørring.

Dyrkningsråd: Dyrkes i drivhus eller udendørs på beskyttede steder. Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes jævnligt. Rusk let i blomsterklaserne for at fremmer frugtsætningen. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom