mulato-isleno-chilli

Mulato Isleno

  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Mulato Isleno.
Latinsk Navn: Capsicum Annuum.
Oprindelse: Mexico.

Beskrivelse: Mulato'en er en mild og sød chili frugt der har samme form som en Ancho chili peber, den er dog lidt fladere, men tilmed lidt længere. Den er meget modstandsdygtig overfor de gængse chili sygdomme som skimmel mm. De flade buttede hjerteformede frugter bliver op til 10-15 cm lange og 6-8 cm tykke. Mulatos frugter modner fra en mørkegrøn til en dyb chokolade farve også kaldet "achocolatado." De tykke frugter der er kraftige kan bruges på alle stadier af modningen.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol.

Spiretid: 10-21 dage.

Spiretemperatur: 20-25°C.

Planteafstand cm: 50. Rækkeafstand cm: 80. Højde cm: 70-100. Sådybde cm: 0,5.

Placering: Solrigt.

Udplantning: Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på teresse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Scoville: 1000-3500.

Høst: 75-90 dage efter såning, høst når frugterne har nået fuld størrelse og fuld farve.

Egenskab: Fremragende til salsa, stegning og som fyldte.

Dyrkningsråd: Dyrkes i drivhus eller udendørs på beskyttede steder. Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes jævnligt. Rusk let i blomsterklaserne for at fremmer frugtsætningen. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom