royal-black-chili

Royal Black

Pris
Pris 20.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Royal black
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: Royal black er en af de smukkeste og mest elegante chili planter du kan dyrke i din have eller drivhus. Planten er som en smuk prydplante der udvikler en dyb lilla, næsten sort tæt løv med mørke blå årer, der løber under bladene. Når blomsterne komme er de sædvanligvis en blanding af cremet hvid i midten og mørklilla på den ydre kant, hvilket giver en markant kontrast, og et look af en orientalsk have. Planten blomstrer og sætter chili peber gennem hele sæsonen. Frugterne modner fra lilla-sorte over til grøn og til sidst at ende som klare røde chilifrugter. Da planten er lav og kompakt gør det den velegnet til potter og krukker. Frugterne er fremragende til krydrede retter og eddiker.


Scoville units: 5.000-30.000

Høst: 90-100 dage efter såning

Såvejledning: Forkultiveres inde fra februar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 60 cm. Rækkeafstand: 60 cm. Højde: 60-90 cm.

Udplantning:
Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på terrasse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Oprindelse: Cambodia

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom