satans-kiss-chili

Satans Kiss

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Satan's kiss (Ciliegia Piccante)
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: Satan's kiss (Ciliegia Piccante) er en populær, hurtigt voksende chili sort fra det sydlige Italien. Satans Kiss, også kaldet Baccio Ciliegia Piccante eller Satana, er en heirloom sort. Planten producerer mange runde stærke chili pebre, med en diameter på op til 4 cm som størrelsen på en golfbold. Disse er først grønne men skifter ved modenhed farve til rød. Den er en robust plante, og frugterne af denne Chili er lækre i mange retter. Traditionelt bliver Satans Kiss fyldt med ansjoser og mozzarellaost og derefter grillet, dette er en italiensk delikatesse. Frugterne bruges frisk i madlavning og saucer. Den er stærk rå, men har den egenskab at den mister omkring 60-70% af sin styrke når den opvarmes. Men er også velegnet til frysning.


Scoville units: 40.000-50.000

Høst: 90-100 dage efter såning

Såvejledning: Forkultiveres inde fra februar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 45-60 cm. Rækkeafstand: 60 cm. Højde: 60-90 cm.

Udplantning:
Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på terrasse/altan. Udplantes ved 8°C som laveste nattemp.

Oprindelse: Italien

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom