pineapple-melon

Ananas Melon

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Ananas Melon.
Latinsk navn: Cucumis melo.

Beskrivelse: En fantastisk sort, set på mange europæiske markeder, Planten producerer store ovale, let nettede, 2.5 kg melon frugter med orange beige skorpe og cremet hvidt kød indvendig, når de er modne. I Italien omtales de som "Ananas meloner". Melonerne vokser på kraftige sygdomsresistente stokke der producerer den tunge afgrøde af ekstremt søde, saftige og meget aromatisk frugter med en kompakte hulrum med næsten ingen plads til luft.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Så i april til maj. Fyld en potte med 2/3 gødet blomsterjord og resten såjord. Så 1 frø i hver potte i den fugtede såjord. Jorden holdes fugtigt og varmt 24-28°C til spiring, efter spiring stilles planterne lyst og ved normal stuetemperatur. Vandes og gødes jævnligt.

Spiretid: 7-14 dage.

Spiretemperatur: 24-28°C.

Udplantning: Juni.

Planteafstand cm: 50. Rækkeafstand cm: 70. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt, dyrkes i drivhus eller drivbænk.

Høst: Modne efter ca. 75-85 dage.

Dyrkningsråd: Planten er meget lys-, vand-, nærings- og varmekrævende. Placeres solrigt i porøs, nærings- og humusrig jord. Tåler ikke tørke. Befrugt hunblomsterne, de blomster som er opsvulmede. Tag pollen fra hanblomsterne med en pensel og bestøv hunblomsterne det. Når 2-4 meloner er begyndt at udvikle sig fjern da resten af blomsterne for at sikre optimal vækst.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom