cal-sweet-vandmelon

Cal Sweet

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 8 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Cal Sweet.
Latinsk navn: Citrullus lanatus.

Beskrivelse: Cal Sweet er en aflang, blokagtige vandmelon med fast lyse-rødt sød kød med små sorte frø. Planter er produktiv, og giver store frugter med de karakteristiske, lyse og mørke grønne striber. Melonerne kan veje op til 10-12 kg under gode forhold. Er god til opbevaring. Kan dyrkes udenfor i en meget varmt, beskyttet og solrigt sted, men for at få mest mulig ud af planten anbefales det at den dyrkes under glas.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Så i april til maj. Fyld en potte med 2/3 gødet blomsterjord og resten såjord. Så 1 frø i hver potte i den fugtede såjord. Jorden holdes fugtigt og varmt 24-28°C til spiring, efter spiring stilles planterne lyst og ved normal stuetemperatur. Vandes og gødes jævnligt.

Spiretid: 7-12 dage.

Spiretemperatur: 24-28°C.

Udplantning: Juni.

Planteafstand cm: 60. Rækkeafstand cm: 100. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt, dyrkes i drivhus eller drivbænk.

Høst: Modne efter ca. 90 dage under varme forhold. Ved høst tid, bank på vandmelon med dine knoer, hvis den lyder hult, er den moden.

Dyrkningsråd: Planten er meget lys-, vand-, nærings- og varmekrævende. Placeres solrigt i porøs, nærings- og humusrig jord. Tåler ikke tørke. Befrugt hunblomsterne, de blomster som er opsvulmede. Tag pollen fra hanblomsterne med en pensel og bestøv hunblomsterne det. Når 2-4 meloner er begyndt at udvikle sig fjern da resten af blomsterne for at sikre optimal vækst.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom