corno-di-toro-rosso-peberfrugt

Corno Toro Rosso

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 12 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Corno di Toro Rosso
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: En spændende og populær sort fra Italien der er en favorit hos de italienske kokke og i italienernes eget køkken. Peberen er også kendt som "Red Bulls Horn" da frugten er buet og minder om et tyrehorn. de høje kraftige planter producere masser af attraktive ca. 20 cm. lange velsmagende søde frugter, som ved modenhed bliver røde, og tilspidsede. Kødet er mellemtykt, saftigt og lækkert. De lyse røde peberfrugter er Absolut en fantastisk smagsoplevelse tilberedt med fyld på en bageplade eller som B-B-Q.

Såvejledning: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 50 cm. Rækkeafstand: 70 cm. Højde: 90-120 cm.

Udplantning: Velegnede til plantesække i drivhus, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på teresse/altan. Plant først ud i når faren for nattefrost er ovre.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom