golden-california-wonder-peberfrugt

Golden California Wonder

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 20 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Golden California Wonder
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: Golden California Wonder er en populær standard peberfrugt ligesom California Wonder, denne bliver blot gul og modner tidligere. Frugten er næsten blok formet og omkring 10-12 cm i længden og bredde. Golden California Wonder har en lysende gul-grøn farve som til sidste skifter til gul-orange. Frugten er meget sprød og kødfuld, og fantastisk sød mild i smagen. Peberfrugterne bruges både friske og tilberedte og til pickles. Planterne er robuste og bliver 50-75 cm høje. Med gode vækstbetingelser kan man forvente et stort udbytte, selv under kølige forhold som i Danmark er der en god frugtsætning.

Såvejledning: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 50 cm. Rækkeafstand: 70 cm. Højde: 50-75 cm.

Udplantning: Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på teresse/altan. Plant først ud i når faren for nattefrost er ovre.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom