golden-greek-pepperoncini-peberfrugt

Golden Greek Pepperoncini

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 12 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Golden Greek Pepperoncini
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: En ekstrem populær peberfrugt sort anvendt til pickles i Middelhavslandene, og ses ofte brugt hos pizzeriaer, salat barer og sandwich butikker. Denne græske Heirloom sort producerer store mængder af lækre og søde lange tynde peberfrugter, som er almindeligt at høste mens de endnu er små på 5-7cm brugt til pickles, eller overlades de til de er modne på planten, og bruges i salater. Planterne kan nå op på omkring 75cm i højden, og udmærker sig godt i et koldere klimaer som vores, med en kort sæson end i syd Europa.

Såvejledning: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 50 cm. Rækkeafstand: 70 cm. Højde: 90-120 cm.

Udplantning: Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på teresse/altan. Plant først ud i når faren for nattefrost er ovre.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom