mini-bell-chocolate-peberfrugt

Mini Bell Chocolate

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Mini Bell Chocolate
Latinsk Navn: Capsicum Annuum.

Beskrivelse: Mini Bell Chocolate er en kompakt dværg plante der producerer en enorm mængde af dejlige små blokformede peberfrugter der modner fra grøn til en overdådig chokolade brun farve. Planterne er hurtige og nemme at få til at blomstre, frugtsætning og vil producere en kontinuerlig høst hele sommeren. Planten vokser bedst i et drivhus eller et sydvendt vindue, men kan også trives uden for i et beskyttet solrigt sted i en krukke. Hvis du har problemer med at få peber til at gro i det danske klima, er den sort for dig.

Forkultivering: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Spiretid: 14-21 dage.

Spiretemperatur: 20-25°C.

Planteafstand cm: 50. Rækkeafstand cm: 50. Højde cm: 60. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt.

Høst: Efter ca. 75 dage.

Dyrkningsråd: Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på teresse/altan. Plant først ud i når faren for nattefrost er ovre.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom