mini-bell-red-peberfrugt-frø

Mini Bell Red

  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Navn: Mini Bell Red
Sort: Capsicum Annuum

Beskrivelse: Denne kompakte dværg plante der bliver ca. 60 høj producere en enorm mængde af dejlige 4-5 cm bittesmå blokformede peberfrugter der modner fra grøn til en skarlagensrødt farve. Planterne er hurtige og nemme til at blomstre, og sætter konstant peberfrugter hele sommeren. Planten vokser bedst i et drivhus eller sydvendt vindue, men vil trives udenfor på et beskyttet solrig steder placeret i containere. Hvis du har problemer med at få peberfrugter til modenhed i det danske klima vil denne er den sort for dig.

Såvejledning: Forkultiveres inde fra febuar - marts ved en god varme. Udplantes til drivhus sidst i maj - juni på en plads med optimal sol. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst.

Planteafstand: 50 cm. Rækkeafstand: 50 cm. Højde: 60 cm.

Udplantning: Velegnede til plantesække i drivhus, krukker i vindueskarm, eller udendørs på varme beskyttede steder i haven eller på teresse/altan. Plant først ud i når faren for nattefrost er ovre.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom