alicante-tomat6

Alicante

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 12 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Alicante.
Latinsk Navn: Solanum lycopersicum.

Sort: Indeterminate.
Oprindelsesland: England.

Beskrivelse: Alicante er overlegen sort der besidder alle de ting som vi forventer af en tomat, den producerer en glimrende afgrøde af tomater med en fyldig smag. modner tidlig og producere en ensartet afgrøde af mellemstore kødelige frugter tidligt i sæsonen. En meget populær sort, og en favorit tomat i Engeland, Alicante blev introduceret i 1966, og er en forbedring af den velkendte 'Moneymaker' tomat. Frugterne vejer omkring 70 til 90 gram og har en god modstandsdygtighed over for meldug og greenback, en tilstand hvor frugten ikke modnes jævnt. Anbefales til begyndere og er en ideel sort for børn at få lov til at gro.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Marts-april, 8-12 uger før udplantning ved min. nattemp. +8°C. Brug såjord. Holdes fugtigt, dækkes med plast eller stilles i minidrivhus, ca. 20-25°C. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres, omplantes til potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.

Spiretid: 7-14 dage.

Spiretemperatur: 20-25°C.

Friland: Placeres på et beskyttet solrigt sted, i læ for vinden.

Planteafstand cm: 50. Rækkeafstand cm: 100. Højde cm: 200. Sådybde cm: 0,5-1.

Placering: Solrigt.

Høst: Pluk så snart frugterne er modne, hvilket også fremmer produktionen af flere tomater. Høst alle tomater så snart frosten truer, og lad dem modne i en vindueskarm.

Egenskab: Velegnet i drivhus, eller friland.

Dyrkningsråd: Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes og gødes jævnligt. Planten kræver støtte. Skuddene i bladhjørnerne knibes. Rusk let i blomsterklaserne for at fremmer frugtsætningen.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom