banana-legs-tomat8

Banana Legs

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Banana Legs
Latinsk navn: Solanum Lycopersicum
Sort: Determinate

Beskrivelse: Banana Legs er en meget dekorativ plante med tjavsede regelmæssige blade som kartoffelblade, planten giver et flot udbytte af tomater der er op til 10 cm lange og 3-5 cm tykke. Tomaten modner i midten til slutningen af sæsonen. Planterne kan tænkes som indeterminate, da de er ganske kraftige, men i slutningen af sæsonen ender grenene med et blomsterende gitterværk, hvilket betyder at de faktisk er determinate. Tomaterne er meget kødfulde men med meget få frø. smagen er meget mild i begyndelsen af sæsonen, men bliver meget rig på smag senere på sæsonen, tomaten er sød med et strejf af citrus. Og du vil blive ret imponeret over smagen af tomaten fra Banana Legs. Sorten er en busktomat, der vil trives fint i en potte i vindueskarmen eller drivhuset.

Forspiring: 8-12 uger før udplantning ved min. nattemp. +8°C. Brug såjord. Holdes fugtigt, dækkes med plast eller stilles i minidrivhus, ca. 18-21°C. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres, omplantes til potte i gødet jord. Plant om løbende.

Planteafstand: 60-90 cm. Rækkeafstand: 80 cm. Højde: 60-80 cm.

Såvejledning: Forkultivering

Vækstbetingelse: Solrigt

Egenskab: God i drivhus eller udendørs på beskyttede steder. Så inde og plant efterfølgende ud i drivhuset, når faren for nattefrost er ovre, planten trives også på friland dog først senere.

Oprindelsesland: USA

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom