black-truffle-tomat

Black Truffle

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Black Truffle.
Latinsk Navn: Solanum lycopersicum.

Sort: Indeterminate.
Oprindelsesland: Rusland, Sibirien.

Beskrivelse: Denne saftige nye sort er en forbedring af den sibiriske Black Pear. Den har en dyb bordeaux farve, med undertoner af lilla-sort, farverne er lige så rig som smagen, der er høj i både sukker og syre, hvilket skaber en sød, stærk, kompleks krydderet smag, der er svær at slå. De pæreformet frugter har en kødfuld konsistens der er lige store nok til udskæring i salater.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Marts-april 8-12 uger før udplantning ved min. nattemp. +8°C. Brug såjord. Holdes fugtigt, dækkes med plast eller stilles i minidrivhus, ca. 20-25°C. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres, omplantes til potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.

Spiretid: 7-14 dage.

Spiretemperatur: 20-25°C.

Friland: Placeres på et beskyttet solrigt sted, i læ for vinden.

Planteafstand cm: 60. Rækkeafstand cm: 90. Højde cm: 180. Sådybde cm: 0,5-1.

Placering: Solrigt.

Høst: Pluk så snart frugterne er modne, hvilket også fremmer produktionen af flere tomater. Høst alle tomater så snart frosten truer, og lad dem modne i en vindueskarm.

Egenskab: Velegnet i drivhus, eller friland.

Dyrkningsråd: Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes og gødes jævnligt. Planten kræver støtte. Skuddene i bladhjørnerne knibes. Rusk let i blomsterklaserne for at fremmer frugtsætningen.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom