gardeners-delight-tomat6

Gardeners Delight

Pris
Pris 5.00 DKK.
Mindst 12 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Gardeners Delight
Navn Latin: Solanum lycopersicum
Sort: Indeterminate

Beskrivelse: Hvis du er af den opfattelse, at tomaterne har mistet deres smag så vil du sikkert nyde den sande syrlige smag af denne tomat 'Gardener's Delight'. Denne sort har længe været en favorit i sin egen klasse af særligt velsmagende cherrytomater, den er den ideelle tomat som tilsætning til salater og sandwiches. Gardeners delight er en pålidelig og frodig sort, om den dyrkes i drivhuset eller udendørs på beskyttede steder giver den rigeligt udbytte af tomater med en fantastisk god smag. Den trives i næringsrig, veldrænet jord. Vandes jævnligt. Planten kræver støtte. Skuddene i bladhjørnerne knibes. Rusk let i blomsterklaserne, det fremmer frugtsætningen.

Forspiring: 8-12 uger før udplantning ved min. nattemp. +8°C. Brug såjord. Holdes fugtigt, dækkes med plast eller stilles i minidrivhus, ca. 18-21°C. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres, omplantes til potte i gødet jord. Plant om løbende.

Planteafstand: 60-80 cm. Rækkeafstand: 80 cm. Højde: 120-180 cm.

Såvejledning: Forkultivering

Høst: ca. 65-70 dage fra såning til første høst.

Vækstbetingelse: Solrigt

Egenskab: God i drivhus eller udendørs på beskyttede steder. Så inde og plant efterfølgende ud i drivhuset, når faren for nattefrost er ovre, planten trives også på friland dog først senere.

Oprindelsesland: Tyskland

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom