Blomkål

Sorter efter
Resultater 1 - 4 ud af 4
all-year-round-blomkal

All Year Round

Pris 12.50 DKK.

"All Year Round" er en god blomkål til høst i det tidlige efterår. Planten producerer store fyldige faste hvide hoveder med mørkegrønne blade. De friske hoveder smager mildt og andvendes både frisk eller tilberedte.

Produktdetaljer

igloo-blomkal

Blomkål, Igloo

Pris 12.50 DKK.

Tidlig sort som dog også er velegnet til sommer- og efterårsbrug. Danner snehvide, store hoveder med veldækkende blade. Tåler let frost og kan derfor også høstes sent på året. Lækker og sund grøntsag, som er rig på vitaminer. Kan anvendes kogt, dampet eller frisk.

Produktdetaljer

romanesco-ottogrino-blomkal

Romanesco Ottobrino

Pris 12.50 DKK.

En gammel italiensk sort, der er en krydsning mellem broccoli og blomkål. en gruppe af blomkål der har været dyrket i flere hundred år i Italien. Hovederne er faste og mere sprøde end normale blomkål. Udvikler meget dekorative tilspidsede lysegrønne hoveder. Ottobrino er en tidlig sort, som er velegnet til vores korte dyrkningssæson.

Produktdetaljer

snowball-y-improved-blomkal

Snowball Y Improved

Pris 12.50 DKK.

Snowball er kendt for en kraftig og hurtig vækst med en afgrøde af stort udbytte. Denne blomkål producer snehvide blomkålshoveder der måler ca. 15 cm lækre hoveder med højt vitamin C indhold.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom