Broccoli

Sorter efter
Resultater 1 - 4 ud af 4
celabrese-early-broccoli

Calabrese Early

Pris 10.00 DKK.

Celabrese Early har en tidligere modning end andre broccoli, Celabrese Early er en gammel hårdføre italienske sort der vokser til 75-90 cm. i Højde, planten producerer velsmagende 7-15 cm. Blå grønne centrale hoveder. Når det primære hoved fjernes, vil sideskuddene begynde at vokse og danne nye men mindre hoveder i løbet af sæsonen.

Produktdetaljer

green-celabrese-broccoli

Green Calabrese

Pris 15.00 DKK.

Green Celabrese er en gammel hårdføre italienske sort der vokser til 75-90 cm. i Højde, planten producerer velsmagende 7-15 cm. Blå grønne centrale hoveder, efterfulgt af frodig mindre sideskud på oprejste grønne planter. Når det primære hoved fjernes, vil sideskudene begynde at vokse og danne nye men mindre hovder i løbet af sæsonen. En tidlig moden sort af calabrese som foretrækker en køligere vækstplads end mange andre sorter.

Produktdetaljer

purple-early-broccoli

Purple Early

Pris 10.00 DKK.

Purple early sprouting er ekstrem nemme at dyrke, planten er en hårdfør grøntsag at have stående i haven om vinteren. Planten producerer en kraftig udbytte af velsmagende lilla hoveder og unge blade (som bliver grønne, når kogt) i slutningen af vinteren og i det det tidlige forår. De bør give udbytte helt igennem til midten af april, og forhindre spiring af andet forårs ukrudt.

Produktdetaljer

waltham-29-broccoli

Waltham 29

Pris 15.00 DKK.

Waltham 29 er en fremragende kompakt, 50 cm. høj plante der giver et udbytte af mørke blågrønne faste mellemstore hoveder med masser af sideskud, når de centrale hoveder høstes. Waltham 29 er udviklet til at modstå de koldeste vintre, og er derfor velegnet til det danske vejr. Denne plante er rigtig god til sensommeren såning til efteråret, med høst i foråret.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom