0
0.00 DKK
 x 

Din kurv er tom
pasilla bajio chili frø

Pasilla Bajio

PÅ lager

Indeholder mindst 10 frø.
10.00 DKK
Del gerne på.

Pasilla betyder "lille rosin" på spansk, med henvisning til den mørkebrune farve og Scarlet-lignende aroma af tørrede chilier. Med sin rige, røget smag og mellemstore skarphed bliver Pasilla Bajio chili ofte anvendt i mexicanske mole saucer. De grønne, friske Pasillas kan også anvendes i alle slags retter og varme Chilaca. Pasillas Bajio modner i farver fra mørkegrøn til mørk brun, og næsten sort når den er moden, og de kan blive lmere end 20 cm lange.

 

Sortnavn: Pasilla Bajio.  - Styrke:  chilli iconchilli icon greychilli icon greychilli icon greychilli icon greychilli icon greychilli icon greychilli icon greychilli icon greychilli icon grey
Latinsk Navn: Capsicum Annuum.  - Scoville Skala: 1,500 - 2,500 SHU.

 

Så & Prikle Kalender
 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
 
   Forkultivering   calendar fill1 calendar fill1 calendar fill1             calendar fill1 calendar fill1  
   Udplantning 
        calendar fill4 calendar fill4              
   Høst         
            blank calendar fill5 calendar fill5 calendar fill5      

 

Såvejledning  
Forkultivering: 8-12 uger før udplantning, brug såjord. Holdes fugtigt, og dækkes med plast, eller stilles i minidrivhus ved ca. 20-25°C. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres omplantes de til hver deres potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.
Sådybde: 1 cm.
Spiretid: 10-21 dage.
Spiretemperatur: 20-25°C.
   
Udplantning: Ved en minimum nat temperatur på +8°C.
Hvor: Velegnet i drivhus, eller på friland på et beskyttet solrigt og varmt sted, i læ for vinden.
Placering:
Planteafstand: 60 cm. Rækkeafstand: 60 cm. Plante højde: 60-90 cm.
Dyrkningsråd:
Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes og gødes jævnligt. Planten kræver støtte. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst, hvilket fremmer planten til at udvikle endnu flere chilli.
Høst: Pluk så snart frugterne er modne, hvilket også fremmer udviklingen af de resterende chilli. Høst alle chillierne så snart frosten truer.
Copyright © Danafrø