Græskar

Sorter efter
Resultater 1 - 8 ud af 8
connecticut-field

Connecticut Field

Pris 20.00 DKK.

Denne klassiske Jack O 'Lantern græskar type som New England bosættere og indianere har brugt i århundreder, kan dateres helt tilbage til år 1700. Græskarene kan veje op til 10 kg. Med lys orange farve gør det den ideel til Halloween brug. Den kan også anvendes i madlavning, i purerede græskarsuppe med bacontern, til tærter, til gryderetter og til bagværk.

Produktdetaljer

1239_graskar-blanding-gourmet-mix

Græskar, blanding, Gourmet Mix

Pris 35.00 DKK.

Gourmetblanding. Udvalgte sorter til glæde for øjet og ganen. Græskar er den ældst dyrkede plante på jorden og har ernæret mennesket gennem årtusinder. Meget anvendelig som kogt, bagt, fyldt, syltet eller til dekoration.

Produktdetaljer

1240_graskar-kampegraskar-rouge-tres-hdtif-d-etampes

Græskar, Centner-, Rouge trés hâtif

Pris 12.00 DKK.

Fladrunde frugter, som vejer op til 5 kg. Får talrige frugter, som er bredribbet og orange. Kødet er også orange. Meget anvendelig som kogt, bagt, fyldt, syltet eller til dekoration.

Produktdetaljer

jack-o-lantern

Jack O' Lantern

Pris 15.00 DKK.

Jack O 'Lantern er en traditionel Halloween græskar. Den er en fantastisk græskar til udskæring og en velsmagende madlavnings græskar. Jack O' Lantern græskar smager godt i supper, boller, gryderetter, tærter, og mange andre retter. Når den er moden måler den omkring 20x25 cm. græskarene er runde til aflange, og de vejer omkring 4 til 7 kg hver.

Produktdetaljer

mammoth-gold-graeskar

Mammoth Gold

Pris 15.00 DKK.

En af de største Halloween græskar typer, ideel til udskæring, Mammoth Gold bliver normalt 20-25 kg. men kan sagtens nå op på 40-60 kg. under optimale vækstbetingelser. Fin struktureret orange kød der er fremragende til tærter, madlavning, eller frysning og frøene kan bruges til lækre snacks.

Produktdetaljer

tom-fox

Tom Fox

Pris 15.00 DKK.

Klassisk Halloween græskar udviklet af New Hampshire landmanden Tom Fox. Lidt mindre end Connecticut Field og Howden, og større end Racer. De er tykvæggede, og tunge af deres størrelse, frugterne kan blive op til 8 kg store. De er også velegnede til madlavning og lagring.

Produktdetaljer

tyrks-turbar-graeskar

Turks Turban

Pris 15.00 DKK.

Farvestrålende græskar der er meget velsmagende når den plukkes ung og fyldes med ris eller kød. Den vokser godt både på solrige steder og i delvis skygge. Så frøene direkte i slutningen af maj.

Produktdetaljer

warty-mix-graeskar

Warty Mix

Pris 15.00 DKK.

En hurtigt voksende blanding af små og Warty mix græskar i forskellige former og farver, som er perfekte til tørring og udsmykning. Stokkene vil med glæde boltre over hegn og espalier gennem andre planter eller langs jorden.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom