Løg

Sorter efter
Resultater 1 - 7 ud af 7
ailsa-craig-kepa-log

Ailsa Craig, Kæmpe løg

Pris 12.50 DKK.

Ailsa Craig er en meget pålidelige løg sorter, den udvikler sig til store globeformede løg med en mild smag med en gylden farve. Denne sort lige så god som spiseløg, som til udstillingsløg, den bør ikke opbevares i lange perioder men bør bruges i den tidlige vinter. Løgene kan nem komme op at veje over 1 kg. Løg fra frø er generelt bedre kvalitet end vokset løg.

Produktdetaljer

bedfordshire-champion-log

Bedfordshire Champion

Pris 15.00 DKK.

Bedfordshire Champion har bevaret sin popularitet i over hundrede år, og er en af de mest kendte kepaløg. Bedfordshire Champion er flotte store runde gyldne brune løg, med en mild og dejlige smag. Løgene er gode at dyrke til lagring, da de holder sig rigtig godt.

Produktdetaljer

red-brunswick-log

Brunswick, Rødløg

Pris 15.00 DKK.

Med en dyb rød-violet farve, og en mild sød smag er Brunswick en traditionel rødløg, der også kan høstes tidligt som forårsløg. Så evt. frø med afstand på 7 cm. og høst hver anden som forårsløg når de er klar, men lad planter stå med 10-15 cm mellemrum så de kan udvikle sig til alm. rødløg. Løgene egner sig rigtig godt til vinteropbevaring.

Produktdetaljer

long-red-florence-rodlog

Long Red Florence

Pris 12.50 DKK.

Long Red Florence rød løg er en traditionel gammel torpedo formet sort fra Toscana i Italien, producerer gode Lange rødløg med dyb lilla-rød farve. Løgene er milde og skønne anvendt i salater. Høstes som unge torpedoformede løg, ellers bare lad dem vokse færdige til toppen vælter.

Produktdetaljer

paris-silverskin-log

Paris Silverskin

Pris 15.00 DKK.

Paris Silverskin er en nem løg at vokse, Kan dyrkes og høstes som forårsløg, eller som fine modne salatløg. Denne sort anvendes også til at lave perleløg af til pickling. På denne måde kan de syltes til brug i sommerens salater eller være en tilføjelse til vinter gryderetter.

Produktdetaljer

tosca-skalottelog

Tosca, Skalotteløg

Pris 12.50 DKK.

Tosca Populær skalotte- bananløg type der udvikler en torpedo formet gullige løg. Denne særlige sort er en herlig velsmagende løg, med en fremragende smag. Tosca udvikler aflange løg med en længde på op til 15 cm. dette svarer til 2-3 almindelige skalotteløg. og den er velegnet til vinteropbevaring.

Produktdetaljer

yellow-sweet-spanish-log

Yellow Sweet Spanish

Pris 12.50 DKK.

Yellow Sweet Spanish er en populær stor gyldenbrun skinnet løg med skarpt hvidt kød, og en fristende mild sød smag, som nogle mennesker spiser rå som et æble. De ensartede store globusformede løg kan vokse op til et pund eller mere. Yellow Sweet Spanish viser en vis tolerance for både thrips og meldug.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom