Der gøres opmærksom på at produkt billederne ikke er frø poser.

Peberfrugter

Sorter efter
Resultater 1 - 17 ud af 17
big-red-peberfrugt-frø

Big Red

Pris 15.00 DKK.

Big Red er en meget sød tyk fyldig peber dreje fra grøn til knaldrød. Frugten er 3 til 4 skåren blokformede frugter.

Produktdetaljer

california-wonder-peberfrugt

California Wonder

Pris 10.00 DKK.

Mindst 25 frø.
Velsmagende peberfrugtsort, som giver herligt lakrøde frugter. Velegnet til drivhus og varme, læfyldte steder udendørs.

Produktdetaljer

chocolate-beauty-peberfrugt

Chocolate Beauty

Pris 20.00 DKK.

Mindst 10 frø.
En peberfrugt af gourmet kvalitet, en meget sød og lækker peber, der modner fra grøn til en overdådig chokolade brun farve.

Produktdetaljer

corno-di-toro-giallo-peberfrugt

Corno Toro Giallo

Pris 15.00 DKK.

Mindst 15 frø.
Denne "snack" Peber er også kendt som "Yellow Bull Horn". Frugterne modner fra grøn til gul/orange, og har en sød let krydret smag, den er er dog ikke helt så sød som den røde variant.

Produktdetaljer

corno-di-toro-rosso-peberfrugt

Corno Toro Rosso

Pris 15.00 DKK.

Mindst 12 frø.
En spændende og populær sort fra Italien der er en favorit hos de italienske kokke og i italienernes eget køkken. Peberen er også kendt som "Red Bulls Horn" da frugten er buet og minder om et tyrehorn.

Produktdetaljer

golden-california-wonder-peberfrugt

Golden California Wonder

Pris 10.00 DKK.

Mindst 20 frø.
En populær peberfrugt ligesom California Wonder, denne bliver blot gul og modner tidligere. Frugten er næsten blok formet, og er meget sprød og kødfuld, og fantastisk sød mild i smagen.

Produktdetaljer

golden-greek-pepperoncini-peberfrugt

Golden Greek Pepperoncini

Pris 5.00 DKK.

Mindst 12 frø.
En ekstrem populær peberfrugt sort anvendt til pickles i Middelhavslandene, og ses ofte brugt hos pizzeriaer, salat barer og sandwich butikker. Denne græske Heirloom sort producerer store mængder af lækre og søde lange tynde peberfrugter, som er almindeligt at høste mens de endnu er små på 5-7cm brugt til pickles.

Produktdetaljer

marconi-golden-peberfrugt

Marconi Golden

Pris 15.00 DKK.

En velsmagende italiensk heirloom snackpeber, der producerer 3-fligede ekstremt søde dybe gyldne gule frugter. Frugterne er lange og slanke, og modner fra grøn til en guld gul farve. Frugterne er fremragende friske i salat, også god til stegning, ristning og som stuffing peber. En regelmæssig høst vil sikre en produktiv kontinuerlig høst til sent efterår.

Produktdetaljer

marconi-purple-peberfrugt

Marconi Purple

Pris 15.00 DKK.

En eftertragtede italiensk heirloom snackpeber, der producerer 3-fligede tilspidsede ekstremt søde dyb lilla peberfrugter. Frugterne er lange og slanke (6cm x 17cm lang), og modner fra grøn til en blank lilla. Fremragende frisk i salat, også god til stegning, ristning og som stuffing peber.

Produktdetaljer

marconi-red-peberfrugt

Marconi Red

Pris 15.00 DKK.

Marconi Red udvikler store søde røde peberfrugter som bliver op til 25 cm lange. Frugterne starter med at være lysegrønne og modner til rød. Planten giver et stort udbytte, tidligt modnende.

Produktdetaljer

mini-bell-chocolate-peberfrugt

Mini Bell Chocolate

Pris 15.00 DKK.

Mini Bell Chocolate er en kompakt dværg plante der producerer en enorm mængde af dejlige små blokformede peberfrugter der modner fra grøn til en overdådig chokolade brun farve. Planterne er hurtige og nemme at få til at blomstre, frugtsætning og vil producere en kontinuerlig høst hele sommeren.

Produktdetaljer

mini-bell-red-peberfrugt-frø

Mini Bell Red

Pris 15.00 DKK.

Denne kompakte dværg plante der bliver ca. 60 høj producere en enorm mængde af dejlige 4-5 cm bittesmå blokformede peberfrugter. Hvis du har problemer med at få peberfrugter til modenhed i det danske klima vil denne er den sort for dig.

Produktdetaljer

mini-bell-yellow-peberfrugt-frø

Mini Bell Yellow

Pris 15.00 DKK.

Planterne er hurtige og nemme til at blomstre, og sætter konstant peberfrugter hele sommeren. Hvis du har problemer med at få peberfrugter til modenhed i det danske klima vil denne er den sort for dig.

Produktdetaljer

nocera-giallo-peberfrugt

Nocera Giallo

Pris 12.50 DKK.

Mindst 20 frø.
En produktiv og energisk regional italiensk sort der producerer store gylden-gule peberfrugter der er tykkødede og bliver op til ca. 18 cm lange, de vejer mellem 400 og 500 gram modne.

Produktdetaljer

nocera-rosso-peberfrugt

Nocera Rosso

Pris 12.50 DKK.

Mindst 20 frø.
En produktiv og energisk regional italiensk sort der producerer store skarlagensrøde peberfrugter der er tykkødede og bliver op til ca. 18 cm lange, de vejer mellem 400 og 500 gram modne.

Produktdetaljer

sweet-banana-peberfrugt4

Sweet Banana

Pris 12.50 DKK.

Produktiv sort der producerer søde og velsmagende 6 til 7-tommer lys-gule peber, som bliver dyb røde når de er fuldt ud modne. De aflange og spidse frugter har tykke vægge.

Produktdetaljer

yolo-wonder-peberfrugt

Yolo Wonder

Pris 12.50 DKK.

Mindst 15 frø.
Yolo Wonder er udviklet fra den berømte Bell Pepper sort California Wonder. De 2 fods kompakte planteproducere en overflod af søde og sprøde peberfrugter.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom