Porre

Sorter efter
Resultater 1 - 4 ud af 4
blue-de-solaise-porre

Blue de Solaise

Pris 15.00 DKK.

En gammel fransk vinter sort der udvikler lange porrer med blå-grå blade. Den er meget mere energisk end f.eks. "Musselborough" og lige så hårdfør. Meget kulde-resistente og bliver mørkere i bladene efter frost, en fantastisk god porre til at stå vinteren over, også selv i ekstremt vejr.

Produktdetaljer

giant-winter-porre

Giant Winter

Pris 15.00 DKK.

Giant Winter porre er en velkendt velsmagende vinter grøntsager så det er ikke overraskende at de bliver fundet i næsten alle køkkenhaver. Giant Winter er en fremragende sen sort med en god længde på stænglerne, der kan stå i jorden i lang tid. Denne sort er meget velegnet til gårdsalg.

Produktdetaljer

giant-de-inverno-porre

Gigante d'Inverno

Pris 12.50 DKK.

En forbedret, stor italiensk kæmpe vinter porre klar til brug sent på sæsonen. Denne porre udvikler enorme lange hvide stængler med en lille løg kugle, med blå-grønne toppe, og fremragende smag. Den er ekstrem hårdfør og kan modstå de hårdeste vintre, står flot frem til det tidlige forår.

Produktdetaljer

musselburgh-porre

Musselburgh

Pris 15.00 DKK.

En skotsk Heirloom sort introduceret i 1834, er nok stadig en af de mest populære og hårdføre sorter af porre til rådighed i dag. En sen sort, der står dybt ind vinteren og producerer store, meget tykke stængler med en fremragende mild smag. En meget kraftigt voksende porre med et stort udbytte. Vokser godt i de fleste steder da er meget vinter hårdfør og passer derfor godt til det danske klima.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom