forono-rodbede

Forono

Pris
Pris 10.00 DKK.
4g ca. 400 frø til 40 meter.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Forono.
Latinsk Navn: Beta vulgaris.

Beskrivelse: Forono er en flot aflang cylinderformet rødbede med en virkelig smuk farve og en stor ensartethed. Den giver et højt udbytte af rødbeder uden ”ringe” i farven der er velegnet til lagring, og glimrende til syltning, fordi den er nem at skære i skiver med sin aflange form. De unge blade kan anvendes på samme måde som bladbede. Så ikke for tidligt! Planterne kan gå i frø, hvis de får frost om foråret. Så giver de intet udbytte.

Såvejledning: Frilandssåning.

Spiretid: 7-14 dage.

Spiretemperatur: +18°C.

Frilandssåning: Maj -> juni. Læg frøene i blød nogle timer før såning, så spirer de hurtigere. Vand sårillen før såning. Hold såningen fugtig, til frøene er spiret.

Planteafstand cm: 15. Rækkeafstand cm: 40. Længde cm: 18-20. Sådybde cm: 2.

Placering: Solrigt til halvskygge.

Høst: August -> Oktober.

Egenskab: Velegnet til lagring. Giver højt udbytte af rødbeder uden ”ringe” i farven. Glimrende til syltning og frysning. De unge blade kan anvendes på samme måde som bladbede.

Dyrkningsråd: Placeres solrigt. Trives i velgødet næringsrig, fugtig muldjord. Jorden gøres porøs omkring planterne. Gødes med kaliumrig gødning. Sås i varm jord for at undgå stokløbere, og sikre en god spiring. Læg frøene i blød nogle timer før såning, så spirer de hurtigere. Vandes ved tørke.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom