Salater

Sorter efter
Resultater 1 - 15 ud af 15
all-year-round-salat

All Year Round

Pris 12.50 DKK.

En god og pålidelig sort, der udvikler store kraftige, frisk grønne sprøde hoveder der er faste og holdbare. ideel til såning året igennem.

Produktdetaljer

1316_salat-pluksalat-amerikanischer-brauner

Amerikanischer brauner, Pluk Salat

Pris 5.00 DKK.

Smuk brunlig/grøn pluksalat. Bladene plukkes, når de er ca. 10-15 cm høje. Undlad at plukke midten af planten, idet den så vil vokse videre.

Produktdetaljer

arctic-king-salat

Arctic King

Pris 12.50 DKK.

Arctic King er en meget hårdfør salathoved til dyrkning udenfor i løbet af vinteren. Denne lysegrønne salat hoveder kan være klar i foråret fra efteråret såning. Den kan blive klar et par uger tidligere ved at placere glas over afgrøden i januar eller februar.

Produktdetaljer

1386-salat,-pluk-,-blanding,-baby-leaf

Baby Leaf, Pluk Salat

Pris 12.00 DKK.

Frøblanding bestående af følgende salatsorter: Blonde de Paris, Apache, Catalogna, Red salad bowl, Biscia rossa og Tango i lige dele røde og grønne pluksalater. De friske og sprøde blade plukkes, når de har nået en højde af 8-10 cm. Undlad at plukke midten af planten, idet den så vil vokse videre.

Produktdetaljer

great-lakes-salat

Great Lakes

Pris 12.50 DKK.

Great Lakes er en dejlig sort af icebergsalat, der giver en tidlig høst. den udvikler mellemstore til store salat hoveder med med sprøde blade og en dejlig mild smag. Denne sort er langsom til at gå i stok i varmt vejr. Hvis man sår frø med nogle ugers mellemrum, kan man have frisk icebergsalat fra sidst i april til først på efteråret.

Produktdetaljer

1312_salat-icebergsalat-great-lakes-118

Great Lakes 118, Iceberg Salat

Pris 12.00 DKK.

Fast hoved med god smag. Forbliver sprød også ved opbevaring i køleskab i flere dage. Sol til halvskygge. Trives i porøs, humusrig jord.

Produktdetaljer

iceberg-4-salat

Iceberg 4

Pris 12.50 DKK.

Iceburg 4 har store lidt åbne tætpakkede hoveder med sprøde saftige blade farvet rødt på kanten. Ikke at forveksle med "Iceberg" som sælges findes i super-markeder. Denne sort er pålidelige, og nemme at dyrke, den er langsom til at gå i stok i varmt sommervejr. Så foråret og forsommeren.

Produktdetaljer

2771-kina-kal-primafro

Kina Kål

Pris 7.50 DKK.

Midlertidig. Fin form. Hovederne er ensartede, ovale og bladene er dejlig sprøde. Anvendes som salat, i wok eller som kogt grøntsag.

Produktdetaljer

wong-bok-kinakal

Kinakål, Wong Bok

Pris 12.50 DKK.

Denne kinakål er sødere i forhold til så mange andre kål. Med lyse grønne blade på store tønde formede hoveder og med en Vægt på op til 2,5 kg. Wong Bok bruges frisk i salater eller tilberedt i wok retter.

Produktdetaljer

little-gem-salat

Little Gem

Pris 12.50 DKK.

Denne gamle kompaktvoksende romaine-type minder om en mellemting mellem hovedsalat og romaine salat. Planterne udvikler små kompakte lysegrønne sprøde friskgrønne salathoveder. Den er lidt mere åben end andre sorter, men fremragende for sin smag.

Produktdetaljer

marvel-of-four-seasons-salat

Marvel Of Four Seasons

Pris 10.00 DKK.

Intensiv rødbrun farve. Flot farveindslag i salatskålen. Får sarte, løse hoveder hen på sæsonen. Gentaget såning giver tilgang til friske salathoveder sommeren igennem.

Produktdetaljer

rocket-rucola-salat

Rocket, Rucola

Pris 10.00 DKK.

Letdyrkelig og hurtigvoksende blade med en god stærk og pikant smag. Velegnet som krydret indslag i salatskålen. Bladene høstes efter 3-5 uger inden planten går i blomst. Bladroset lades urørt, og genvinder sig hurtigt efter skæring. Kan dyrkes i drivhus, køkkenhave, krukke eller altankasse. Sås på voksestedet.

Produktdetaljer

saladin-salat

Saladin

Pris 12.50 DKK.

Saladin Iceberg salat folder sig ud som en rose og udvikler store, sprøde, krusede salathoveder.

Produktdetaljer

webbs-wonderful-salat

Webbs Wonderful

Pris 12.50 DKK.

Webbs wonderful er en gammel sort fra 1856. Den er mange salatdyrkeres yndlingssalat, da den udvikler store hoveder med sprøde blade der er fulde af smag. Den holder sig godt i haven, også på de varme sommerdage.

Produktdetaljer

winter-density-salat

Winter Density

Pris 12.50 DKK.

Vinter Density er som navnet antyder er en hjertesalat semi-cos romaine-type med enestående vinterhårdførhed. den minder om en mellemting mellem hovedsalat og romaine salat. Den udvikler sprøde friskgrønne salathoveder med skarpe blade og er klar i foråret fra en efterårssåning.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom