kalibos-red-spidskaal

Kalibos Red

Pris
Pris 12.50 DKK.
0,40g (ca. 100 frø).
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Kalibos Red.
Latinsk Navn: Brassica oleracea.

Beskrivelse: Kål 'Kalibos' stammer fra Østeuropa. Det er en lækker rødkål, med et højt sukkerindhold. Denne smagsrige og smukke rødfarvet variant af en spidskål med et højt indhold af sukker gør den til en perfekt sort til makulering i salater til at give en fremragende sødme, og give crunch og farve. Særdeles god i salater eller let dampet i mindre stykker. Planten giver sprøde, velformede hoveder, der høstes når de er veludviklede. Denne rødkål er den traditionelle kål for syltning, men er perfekt som en farverig og velsmagende vinter vegetabilsk eller strimlet fint og lægges til salater.

Såvejledning: Forkultivering/Frilandssåning.

Forkultivering: Marts -> april, 4-6 uger før udplantning. Sås i fugtig såjord. Dækkes med et tyndt lag jord eller vermiculite. Holdes fugtigt og varmt +21°C. Efter spiring lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne er store nok til håndtering, omplantes de til 1/potte i gødet jord. Planterne hærdes før udplantning.

Spiretid: 7-14 dage.

Spiretemperatur: 5-25°C.

Frilandssåning: April -> maj. Kan direkte sås på friland, men forspiring anbefales.

Planteafstand cm: 30. Rækkeafstand cm: 40. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt.

Høst: Juli -> september.

Egenskab: Høstes når hovedet er veludviklet. Bruges frisk f.eks. i salater, eller skæres i kvarte og dampes.

Dyrkningsråd: Trives bedst i en noget lerholdig, muldrigvelbearbejdet og solåben jord, med hyppig vanding og tilskud af kvælstofgødning. Forspires evt. i flere omgange for at forlænge høstperioden. Tåler frost om efteråret.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom