Der gøres opmærksom på at produkt billederne ikke er frø poser.

Squash & Courgette

Sorter efter
Resultater 1 - 11 ud af 11
all-green-bush-courgette

All Green Bush

Pris 15.00 DKK.

All Green Bush er en courgette der giver et højt udbytte af mørkegrønne frugter, pluk frugterne når de er omkring 8-10 cm. store, ved regelmæssig høst vil planten producere og give afgrøder over en lang periode.

Produktdetaljer

atena-polka-f1-courgette

Atena Polka F1

Pris 15.00 DKK.

Atena Polka F1 er en courgette der er hurtig til at vokse, den er pålidelige og give et højtydende høst udbytte af dybe gul orange velsmagende courgette frugter, pluk frugterne når de er omkring 25 cm. store, ved regelmæssig høst vil planten producere og give afgrøder over en lang periode.

Produktdetaljer

black-beauty-courgette

Black Beauty

Pris 15.00 DKK.

Mindst 10 frø.
En af de mest populære og produktive af Zucchini/courgette sorterne der tilbydes på markederne, den er forholdsvis let at få til at vokse, og courgette frugterne modnes hurtigt, planten producerer en generøs afgrøde af lækre, delikate og aromatiseret mørkegrønne frugter.

Produktdetaljer

buttercup

Buttercup

Pris 20.00 DKK.

Mindst 8 frø.
Buttercup Squash er en af de mest populære vintersquash der dyrkes i haver rundt om i verden i dag. Denne særlige sort af Buttercup squash er især kendt for sin bemærkelsesværdig lange opbevaringsholdbarhed, og fremragende smag, fast kød uden trævler.

Produktdetaljer

butternut-waltham-squash

Butternut Waltham

Pris 15.00 DKK.

Cremefarvet vinter græskar med orange frugtkød, som har en fantastisk smør sød og nøddeagtig smag. Den har næsten ingen kerner. Pæreformet og bliver op til ca. 30 cm. lange, og vejer op til ca. 2 kg. En rigtig god spisegræskar/squash som har en lang holdbarhed.

Produktdetaljer

crookneck

Crookneck

Pris 15.00 DKK.

En af de mest udsøgte Sommer Squash/Græskar. Crookneck er mild cremet, sød og fuld af smag. De lækre frugter er nemme at dyrke og planten er ganske produktiv. Planter bærer smør gule frugter der modner løbende.

Produktdetaljer

long-green-bush-4-cougette

Long Green Bush 4

Pris 15.00 DKK.

En klassisk og pålidelig stribet courgette sort som udvikler gode mellemstore courgetter på forholdsvis kompakte planter. En meget produktiv plante der er ideel at dyrke i små haver på lidt plads.

Produktdetaljer

musquee-de-provence-squash

Musquee De Provence

Pris 20.00 DKK.

Marquee de Provence udvikler store runde, flade squash frugter der kan veje op til 10 kg. Farven går fra grøn til gylden brun ved modenhed, og kødet har en tæt orange farve med en fremragende smag, som er næsten ligesom muskatnød, hvilket gør denne squash en favorit blandt kokke. Denne sort har en meget lang opbevaring evne.

Produktdetaljer

spaghetti-squash

Spaghetti squash

Pris 15.00 DKK.

Spaghetti squash er en spændende, gul squash med frugtkød der ligner spaghetti. Frugten koges hel i ca. 15 minutter, hvorefter frugtkødet graves ud og spises som spaghetti, kan også bages. Høstes når frugten er 15-20 cm i diameter,

Produktdetaljer

uchiki-kuri-squash

Uchiki Kuri

Pris 15.00 DKK.

Uchiki Kuri Squash også kendt som Red Kuri eller Red Onion Squash, er en dråbeformet japansk Hubbard squash type der vejer fra ca. 0,5 kg. og op til ca. 1,5 kg. Uchiki Kuri har en vidunderlig sød og nøddeagtig smag der gør den rigtig god til mange squash opskrifter.

Produktdetaljer

zucchini-courgette

Zucchini

Pris 15.00 DKK.

Denne Zucchini er en højtydende og robust busk plant og er sandsynligvis den mest populære af hele courgette familien. Frugterne plukkes unge, og kan bruges i et væld af forskellige retter, stegt i hvidløg og smør, eller ovnbagt med Lækker fyld. Zucchini har en virkelig glat mørkegrøn skind, den er slank og cylinderformet med frugtkød af fremragende kvalitet, hvilket også gør den ideel til frysning.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom