di-charentais-cantaloupe-melon

Di Charentais

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Cantaloupe Di Charentais.
Latinsk navn: Cucumis melo.

Beskrivelse: Cantaloupe Di Charentais er et fransk heirloom sort, der passer til det køligere danske klima Planten producerer runde, 1 kg mellemstore frugter med sølvgrå skind. Melonen har gullig orange kød og er læskende sød, med en intens aroma. Denne sort har tynd skind og skades nemt ved transport, så det er ikke en sort man finder i butikkerne. Melonen er kendt som den "rigtige" cantaloupe melon i dens hjemland.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Så i april til maj. Fyld en potte med 2/3 gødet blomsterjord og resten såjord. Så 1 frø i hver potte i den fugtede såjord. Jorden holdes fugtigt og varmt 24-28°C til spiring, efter spiring stilles planterne lyst og ved normal stuetemperatur. Vandes og gødes jævnligt.

Spiretid: 7-10 dage.

Spiretemperatur: 24-28°C.

Udplantning: Juni.

Planteafstand cm: 50. Rækkeafstand cm: 100. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt, dyrkes i drivhus eller drivbænk.

Høst: Ca. 70-90 dage under varme forhold.

Dyrkningsråd: Planten er meget lys-, vand-, nærings- og varmekrævende. Placeres solrigt i porøs, nærings- og humusrig jord. Tåler ikke tørke. Befrugt hunblomsterne, de blomster som er opsvulmede. Tag pollen fra hanblomsterne med en pensel og bestøv hunblomsterne det. Når 2-4 meloner er begyndt at udvikle sig fjern da resten af blomsterne for at sikre optimal vækst.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom