habanero chocolate chili frø

Habanero Chocolate

PÅ lager

Indeholder mindst 8 frø.
20.00 DKK
Del gerne på.

Nybegyndere skal nok starte med de mildere sorter. Vær meget forsigtig ved håndtering af frøene og de indvendige dele af denne chili.

Habanero Chocolate er en af de stærkeste chili-sorter i verdenen, Der er faktisk ikke mange chilier at finde, der er hottere end Habanero Chokolade. Da denne Habanero er en af de hotteste er den også en af de mest berømte chili i verden. den kendes også som Congo Black. Chilien modner fra grønne til chokolade-brun. Planten vokser langsom og skal derfor såes tidligt. Denne sort er fra Caribien, og den er den hotteste og stærkeste i Habanero familien. Den er populær i det Caribiske køkken, hvor den anvendes til fremstilling af BBQ saucer, i chutneys, saucer og marinader og særlig god i salsas da den har en enestående røget smag. Denne chili er en sværvægter i smag, og langt mere krydret end en almindelig Habanero, med en styrke på 425.000 Scoville enheder i hver peber. Dette er et must-have for chili hoveder

 

Sortnavn: Habanero Chocolate.  - Styrke:  chilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli icon ++++
Latinsk Navn: Capsicum Chinense.  - Scoville Skala: 300 - 425.000 SHU.

 

Så & Prikle Kalender
 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
   Forkultivering calendar fill1 calendar fill1 calendar fill1 calendar fill1                
   Udplantning 
        calendar fill4 calendar fill4            
   Høst         
              calendar fill5 calendar fill5 calendar fill5    

 

Såvejledning  
Forkultivering: Brug såjord. Holdes fugtigt, og dækkes med plast, eller stilles i minidrivhus. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres omplantes de til hver deres potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.
Sådybde: 1 cm.
Spiretid: 10-21 dage.
Spiretemperatur: 28-32°C.
   
Udplantning: Ved en minimum nat temperatur på +8°C.
Hvor: Velegnet i drivhus.
Placering:
Planteafstand: 60 cm. Rækkeafstand: 60 cm. Plante højde: 100 cm.
Dyrkningsråd:
Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes og gødes jævnligt. Planten kræver støtte. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst, hvilket fremmer planten til at udvikle endnu flere chilli.
Høst: Pluk så snart frugterne er modne, hvilket også fremmer udviklingen af de resterende chilli. Høst alle chillierne så snart frosten truer.
Copyright © Danafrø

Kunder der købte dette produkt, købte også.