mushroom yellow chili frø

Mushroom Yellow

PÅ lager

Indeholder mindst 15 frø.
12.50 DKK
Del gerne på.

Mushroom Yellow kaldes også Jamaican Yellow, den udvikler chilier der er formet som en patty pan squash, eller en svamp. Chilierne modner fra grønne til gul. Det er en meget varme krævende sort, der har brug for en hel del varme for at kunne udvikle chili frugterne, derfor anbefales den kun til drivhus. Hvis du ikke har erfaring med at dyrke chili, anbefaler vi Jalapeno, da de er nemmest at dyrke. Velegnet til garnering, pickling eller tørring.

 

Sortnavn: Mushroom Yellow.  - Styrke:  chilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli icon
Latinsk Navn: Capsicum Chinense.  - Scoville Skala: 100 - 200.000 SHU.

 

Så & Prikle Kalender
 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
   Forkultivering   calendar fill1 calendar fill1 calendar fill1                
   Udplantning 
        calendar fill4 calendar fill4            
   Høst         
              calendar fill5 calendar fill5 calendar fill5    

 

Såvejledning  
Forkultivering: 8-12 uger før udplantning, brug såjord. Holdes fugtigt, og dækkes med plast, eller stilles i minidrivhus. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres omplantes de til hver deres potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.
Sådybde: 1 cm.
Spiretid: 10-21 dage.
Spiretemperatur: 28-32°C.
   
Udplantning: Ved en minimum nat temperatur på +8°C.
Hvor: Varmt i drivhus.
Placering:
Planteafstand: 60 cm. Rækkeafstand: 60 cm. Plante højde: 60-90 cm.
Dyrkningsråd:
Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes og gødes jævnligt. Planten kræver støtte. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst, hvilket fremmer planten til at udvikle endnu flere chilli.
Høst: Pluk så snart frugterne er modne, hvilket også fremmer udviklingen af de resterende chilli. Høst alle chillierne så snart frosten truer.
Copyright © Danafrø

Kunder der købte dette produkt, købte også.