Currant Sweet Pea tomatfrø

Currant Sweet Pea

Udsolgt

Indeholder mindst 10 frø.
17.50 DKK
Del gerne på.

Currant Sweet Pea er en meget højtydende ribstomat, der udvikler mange af de små frugter der vokser på ranker. De små tomater modner til en dyprød farve, og har en meget intens, rig smag med en behagelig sødme. En ideel tomat til snacking, i salet, eller som pynt i madkassen. Planterne vokser ret buskede, og er velegnede til potte eller ampel.

 

Sortnavn: Currant Sweet Pea.
Sort: Indeterminate.

 

 

 Såvejledning
 Forkultivering: Februar - april. Brug såjord. Holdes fugtigt, dækkes med plast eller stilles i minidrivhus, ca. 20-25°C. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres omplantes de til hver deres potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.
 Hvornår: Februar - april. (8-12 uger før udplantning).
 Spiretid: 7-14 dage.
 Spiretemperatur: 20-25°C.
 Udplantning: Ved en minimum nat temperatur på +8°C.
 Hvor: Velegnet i drivhus, eller på friland på et beskyttet solrigt varmt sted, i læ for vinden.
 Placering: Solrigt, i fugtig næringsrig jord.
 Afstand: Sådybde: 1 cm. Planteafst: 60 cm. Rækkeafst: 80 cm. Højde: 150 cm.
 Dyrkningsråd: Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes og gødes jævnligt. Planten kræver støtte. Skuddene i bladhjørnerne knibes. Rusk let i blomsterklaserne for at fremmer frugtsætningen.
 Høst: Pluk så snart frugterne er modne, hvilket også fremmer produktionen af flere tomater. Høst alle tomater så snart frosten truer, og lad dem modne i en vindueskarm.
Copyright © Danafrø

Kunder der købte dette produkt, købte også.