White Beauty tomatfrø

White Beauty

PÅ lager

Indeholder mindst 10 frø.
17.50 DKK
Del gerne på.

White Beauty er en hvid bøf tomat der kan dateres helt tilbage til 1850. Planten udvikler store cremede hvide frugter på op til 250 gram på robuste 1,5 m planter. Tomaterne er kødfulde med en god sød smag og hvidt kød med skind, der bliver en creme gul hvid ved fuld modenhed. White Beauty er anvendelig til skive skåret, i salater, og kan endda bruges til at fremstille en cremet hvid sauce.

 

Sortnavn: White Beauty.
Sort: Indeterminate.
Latinsk Navn: Lycopersicon esculentum. Oprindelse: USA.

 

 

 Såvejledning
 Forspiring: Brug såjord. Holdes fugtigt, dækkes med plast eller stilles i minidrivhus, ca. 20-25°C. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres, omplantes de til hver deres potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.
 Hvornår: Februar - april.  (8-12 uger før udplantning).
 Spiretid: 7-14 dage.
 Spiretemperatur: 20-25°C.
 Udplantning: Ved en minimum nat temperatur på +8°C.
 Hvor: Velegnet i drivhus, eller på friland på et beskyttet solrigt sted, i læ for vinden.
 Placering: Solrigt, i fugtig næringsrig jord.
 Afstand: Sådybde: 1 cm. Planteafstand: 60 cm. Rækkeafstand: 80 cm. Højde: 150 cm.
 Dyrkningsråd: Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes og gødes jævnligt. Planten kræver støtte. Skuddene i bladhjørnerne knibes. Rusk let i blomsterklaserne for at fremmer frugtsætningen.
Høst: Pluk så snart frugterne er modne, hvilket også fremmer produktionen af flere tomater. Høst alle tomater så snart frosten truer, og lad dem modne i en vindueskarm.
Copyright © Danafrø

Kunder der købte dette produkt, købte også.