Ring Of Fire Chilifrø

Ring of Fire

PÅ lager

Indeholder mindst 8 frø.
17.50 DKK
Del gerne på.

Ring of Fire er en variant af cayenne chilien, og den brænder stærk som Ring of Fire. Planterne vokser buskede og er rige udviklende af de lyse røde, tyndvæggede chilier, som er ideelle til tørring, Ristras, syltning og saucer. Chilierne har en dejlig smag og et anstændigt spark af styrke. Ring of Fire er en smule mindre end en cayennepeber, men har en lignende styrke, og tager sig godt ud på planterne hvor de modnre fra grønne til røde.

 

Sortnavn: Ring of Fire.
Latinsk Navn: Capsicum Annuum.

 

 

 Såvejledning
 Forkultivering: Brug såjord. Holdes fugtigt, dækkes med plast eller stilles i minidrivhus. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres omplantes de til hver deres potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.
 Hvornår: Januar - april. (8-12 uger før udplantning).
 Spiretid: 10-21 dage.
 Spiretemperatur: 28-32°C.
 Udplantning: Ved en minimum nat temperatur på +8°C.
 Hvor: Velegnet i drivhus, eller på friland på et beskyttet solrigt varmt sted, i læ for vinden.
 Placering: Solrigt, i fugtig næringsrig jord.
 Afstand: Sådybde: 1 cm. Planteafst: 60 cm. Rækkeafst: 60 cm. Højde:  60-80 cm.
 Dyrkningsråd: Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes og gødes jævnligt. Planten kræver støtte. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst, hvilket fremmer planten til at producere flere frugter.
 Høst: Pluk så snart frugterne er modne, hvilket også fremmer produktionen af flere frugter. Høst alle frugterne så snart frosten truer.
Copyright © Danafrø

Kunder der købte dette produkt, købte også.