Esdragon (Artemisia dracunculus) er en staude med en opret, svagt forgrenet vækst. Den bliver dyrket på grund af den karakteristiske, anisagtige duft fra bladene, en duft, der i øvrigt ændres under tørring.
Esdragon er en flerårig, urteagtig plante, der bruges som krydderurt. Stænglerne er lysegrønne, svagt furede og behårede. Bladene er spredtstillede, linjeformede og helrandede. Oversiden er skinnende mørkegrøn, mens undersiden er lysegrøn. Blomsterne er samlet i små kurve, som igen danner små stande ved bladhjørnerne.

Esdragon

Sorter efter
Resultater 1 - 1 ud af 1
russisk-estragon

Russisk Estragon

Pris 15.00 DKK.

Russisk estragon stammer fra det centrale og sydlige Rusland, og er en fantastisk god krydderurt til bearnaisesauce, gryderetter, supper mv. Den får små, uanselige blomster. Det er bladene, der bruges friske eller tørrede som et aromatisk og velsmagende krydderi. Russisk estragon er hårdfør og letdyrket, men ikke helt så aromatisk som fransk estragon. Fransk estragon kan kun formeres ved stiklinger og har sværere ved at overvintre, hvilket gør russisk estragon mere velegnet i Danmark.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom