leisure-koriander

Leisure

Pris
Pris 15.00 DKK.
3g (ca. 312 frø).
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Leisure.
Latinsk Navn: Coiandrum sativum.

Beskrivelse: Koriander Leisure er specielt for sin evne til at producere en masse blade og senere til at gå i stok end traditionelle typer. Den har en god smag og farve, og vokser til en højde på 60-90cm. Bladene er lækre, når de stænkes over salater eller i supper, frøene bruges gerne som krydderi, og er specielt god til hvide kød og fisk. Der er ikke noget mere spændende end at vælge dine egne hjemme dyrkede urter fra din egen have til at bruge i din madlavning eller salater

Såvejledning: Frilandssåning.

Spiretid: 15-20 dage.

Spiretemperatur: 10-20°C.

Frilandssåning: Maj -> juli, Så i varm jord. Vand såområdet inden. Holdes fugtigt.

Planteafstand cm: 20. Rækkeafstand cm: 25. Højde cm: 60-90. Sådybde cm: 1,5.

Placering: Solrigt til halvskygge.

Høst: afgrøder Indendørs hele året rundt, udendørs afgrøder fra maj. Vælg et par blade efter behov fra hver plante, så kommer de sig hurtigt.

Levetid: Etårig.

Egenskab: Så af flere omgange så kan du høste bladende løbende. Frøene høstes ved at klippe hele planten af og herefter hænge planten med hovedet nedad for at tørre. Frøene samles op og bruges som et dejligt krydderi.

Dyrkningsråd: Så i varm jord. Vand såområdet inden. Holdes fugtigt. Trives i en løs og næringsrig muld. Solrig placering sikrer kraftig vækst. Planten er pladskrævende.

 

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom